Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το ισχυρό διεθνές status του καθώς περιλαμβάνεται μεταξύ των 10 πιο επιτυχημένων ποδοσφαιρικών σωματείων.

Το «goal.com», το μεγαλύτερο διαδικτυακό μέσο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και το δεύτερο μεγαλύτερο αν συμπεριλάβουμε όλα τα σπορ, δημοσίευσε μια λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα ποδοσφαιρικά σωματεία βάσει τίτλων. Λίστα από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο περιλαμβάνονται στη λίστα αλλά είναι και εντός top 10. Με τα 44 πρωταθλήματα και τα 27 Κύπελλα Ελλάδος που έχουν στην κατοχή τους βρίσκονται στο Νο.9 της σχετικής λίστας πάνω από συλλόγους όπως οι Μίλαν, Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους και Λίβερπουλ.

Την εν λόγω λίστα αναδημοσιεύει και η αγγλική Mirror και στην αναφορά της για τον Ολυμπιακό, τον χαρακτηρίζει ως την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα. Αναφορά γίνεται για την πιο επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο Campions League, τη σεζόν 1998-2999 όταν και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ξεχωρίζει τους Ριβάλντο και Γιάγια Τουρέ ως τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες που πέρασαν από το Λιμάνι.

1-16-1