Ένα πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε εχθές στην Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια αγώνα προετοιμασίας ανάμεσα στις ομάδες Κ16 Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. 

Πιο συγκεκριμένα εισέβαλαν άτομα από το συνδέσμο του ΠΑΟΚ που έφεραν διακριτικά της ομάδος στην ακαδημία του Ολυμπιακού όπου βρισκόταν παιδιά κάτω των 16 ετών με σκοπό να τους επιτεθούν. 

Σύμφωνα με τον Βασίλη Νάννο που είναι υπεύθυνος του δικτύου σχολών του Ολυμπιακού στην χώρα και μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Θανάση Φουσκίδη «100 άτομα περίπου εισέβαλαν στο γήπεδο απειλητικά κινούμενοι προς τα παιδιά που έπαιζαν. Ήθελαν να διακόψουν τον αγώνα και να αφαιρέσουν τα διακριτικά του Ολυμπιακού γιατί δεν ταιριάζει εκεί». Μάλιστα επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον 15χρονο γιο του υπεύθυνου της σχολής του Ολυμπιακού, Γιώργου Χοχλάκη. Μιλώντας ο κ. Χοχλάκης στον Θανάση Φουσκίδη και τα Παραπολιτικά 90,1 τόνισε πως «λόγω εφηβείας όταν μου επιτέθηκαν ο γιος μου έσπευσε να με υπεραστιστεί και του έριξαν γροθιές στο σαγόνι». Μάλιστα ο κ. Χοχλάκη επεσήμανε πως «υπάρχουν δημοσιογράφοι στην Θεσσαλονίκη οι οποίοι οπλίζουν μέσω κάποιων σταθμών το χέρι των ανεγκέφαλων, λέγοντας οτι ξέρουν που προπονείται η ομάδα του Ολυμπιακού » κάνοντας έτσι λόγο για ηθικούς αυτουργούς.