Με την αρωγή και τη διαρκή και ατελείωτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατασκευάζονται, από την αρχή, τρία νέα γήπεδα τένις, τα οποία θα είναι έτοιμα προς χρήση, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Ο μηχανικός που είχε αναλάβει το προηγούμενο έργο δεν είχε κάνει ανάλογη δουλειά, με τα στάνταρ τα οποία ο Ολυμπιακός είχε θέσει και έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατόπιν συνεννόησης με τον Ερασιτέχνη, έδωσε το πράσινο φως, για την ανακατασκευή των γηπέδων, στη Μαρίνα Ζέας, στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, δεν περιορίζει τη δράση και την στήριξή του, μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι στο πλευρό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και θα παραμείνει. Δείτε το σχετικό ποστάρισμα από τη Γενική Γραμματέα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη:

«Ότι γκρεμίζεται... δημιουργείται ξανά! Έτσι κάναμε και εμείς στα γήπεδα τένις του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας.

Δυστυχώς η πρώτη κατασκευή είχε πολλά λάθη και παραλείψεις από τον μηχανικό που είχε αναλάβει τότε το έργο.

Είμαστε όμως Ολυμπιακός και εδώ είναι η Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού. Και για αυτό, τόσο στον σύλλογο ιστορικά, όσο και στους αθλητές που θα κάνουν χρήση των γηπέδων, αξίζει απλά το τέλειο!

Δεδομένα, δεν έχουμε πολλές εγκαταστάσεις. Κακώς, γιατί το αξίζουμε σαν σύλλογος για την πρόσφορά μας στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Ωστόσο έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε, χωρίς καμία κρατική βοήθεια και μόνο με την αρωγή του ευεργέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Πολεμικών Τεχνών στις οποίες στεγάζονται 4 μαχητικά αθλήματα και σε λίγες μέρες να έχουμε έτοιμα και 3 σύγχρονα γήπεδα τένις στην Μαρίνα Ζέας.

Τα λόγια είναι πολλές φορές περιττά όταν τα έργα μιλούν από μόνα τους, παρ' όλα αυτά κάποιες φορές είναι καλό να γνωρίζει και ο κόσμος πως έχουν τα πράγματα και να αποδίδονται τα εύσημα εκεί που πρέπει».



Πηγή:gavros.gr