Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη επί των Κλίπερς στο Λος Αντζελες με 129-124. Ο Γιάννης τελείωσε την αναμέτρηση με 38 πόντους (6/14 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 14/18 βολές), 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα απέναντι στους Κλίπερς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Καγουάι Λέοναρντ.

Μάλιστα ο MVP της περυσινής περιόδου έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που μετά από οκτώ αγώνες έχει τουλάχιστον 200 πόντους, 100 ριμπάουντ και 50 ασίστ. Επίσης έγινε μόλις ο 6ος παίκτης στην ιστορία, που σε τρία διαδοχικά ματς έχει τουλάχιστον 30 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Οι υπόλοιποι πέντε είναι όλοι μέλη του Hall of Fame (Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Ελτζιν Μπέιλορ, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Μπομπ Πετίτ και Οσκαρ Ρόμπερτσον).

Ο Τζορτζ Χιλ σημείωσε 24 πόντους (6/7 τρίποντα) για το Μιλγουόκι, ερχόμενος από τον πάγκο ενώ ο Ερικ Μπλέντσοου είχε 20. Ο Κάιλ Κόρβερ είχε 14 πόντους για τα «ελάφια», ο Κρις Μίντλετον 13 και ο Μπρουκ Λόπεζ τελείωσε την αναμέτρηση με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Μοντρέζλ Χάρελ, στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός εφέτος, είχε 34 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Λου Ουίλιαμς είχε 34 πόντους και ο Πάτρικ Μπέβερλι 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. 



Μετά το τέλος του ματς κόντρα στους Κλίπερς, ο Greek Freak τόνισε ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πως οι Μπακς χρειάζονται από εκείνον να είναι πιο καλό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συνεχίζαμε να παίζουμε μαζί, δυνατά, ξέραμε ότι θα επιστρέψουν, μείναμε πιστοί στο πλάνο του παιχνιδιού που είχαμε, συνεχίσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα, να βρίσκουμε τους ελεύθερους παίκτες και να παίρνουμε τα ανοιχτά σουτ.

Έχω αυτοπεποίθηση όλη την σεζόν με το σουτ μου, απλά σήμερα τα τρίποντα πήγαν μέσα. Πρέπει να συνεχίσω να σουτάρω, να έχω αυτοπεποίθηση, να πιστεύω στην τεχνική μου και τελικά θα πάνε μέσα.

Μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος, η ομάδα μου χρειάζεται να γίνω ακόμα καλύτερος. Συνεχίζω να δουλεύω, συνεχίζω να πιστεύω στον προπονητή, να πιστεύω στους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα και ατομικά».