Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (22:00) με την Τότεναμ στην Αγγλία για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται από χθες στο Λονδίνο ενόψει της αναμέτρησης με τα σπιρούνια, που είναι κομβική για την «οικονομία» του γκρουπ και έχουν στο πλευρό τους τη στήριξη χιλιάδων οπαδών τους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην παγωμένη πρωτεύουσα της Αγγλίας και θα βρεθεί στο ολοκαίνουριο Tottenham Stadium δίπλα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στη μεγάλη «μάχη» με την Τότεναμ. Η πόλη είναι… κατακόκκινη με περισσότερους από 3000 οπαδούς να έχουν ταξιδέψει στην Αγγλία και κυκλοφορούν στους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως πολλοί Έλληνες που έκλεισαν εκδρομή για το ματς με την Τότεναμ και βρίσκονται στο Λονδίνο, ακόμη και τώρα ψάχνουν για εισιτήρια. Φυσικά η προσπάθεια τους είναι μάταιη, καθώς το «στολίδι» της Τότεναμ θα είναι κατάμεστο για το αποψινό παιχνίδι και τα «μαγικά χαρτάκια» έχουν εξαντληθεί.

Από εκεί και πέρα τα μέτρα ασφαλείας στην πόλη αλλά και στο γήπεδο είναι αυστηρά, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού που έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για το ματς θα θα συναντηθούν σε κοινό σημείο έπειτα από εντολή της αγγλικής αστυνομίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού: «Έπειτα από εντολή της αγγλικής αστυνομίας, το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους της ομάδας μας που ταξίδεψαν για τον αγώνα με την Τότεναμ, θα είναι το Piccadilly Circus στις 16:00 (τοπική ώρα). Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 ενώ θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο».
Πηγή:to10.gr