Ο τραυματισμός του Γκιγιέρμε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μετά το «εγκληματικό» τάκλιν του Πασαλίδη έχει επιφέρει κινητικότητα στον Ολυμπιακό. Πρώτον για την κατάσταση του Βραζιλιάνο μέσου που είναι κομβικός για την ομάδα και δεύτερον για το αν χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση, στη συγκεκριμένη θέση ειδικά από τη στιγμή που ο Μπενζιά δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο από την Αγγλία αλλά και από την Ελλάδα ένας από τους παίκτες που φέρεται να επανέρχεται στο προσκήνιο είναι ο Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Πορτογάλος μέσος δεν αγωνίζεται στην αγγλική ομάδα αρκετά το τελευταίο διάστημα και ο παίκτης που αγοράστηκε από τη Μπενφίκα 15 εκατ. ευρώ έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ανοιχτά τα μάτια του για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου και ο Καρβάλιο είναι μια από τις επιλογές. Παράλληλα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη και από την Τραμπζονσπορ και όχι μόνο, με τον ίδιο να μην είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, αφού δεν είναι βασική επιλογή του Λαμουσί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρβάλιο έχει παίξει σε 14 από τα 21 ματς με τη Νότιγχαμ και 90λεπτο ήταν μόνο το τελευταίο με τη Σέφιλντ. Συνολικός χρόνος συμμετοχής του στο πρωτάθλημα 633 λεπτά και άλλα 92 στις δύο εμφανίσεις στο Λιγκ Καπ.

Πηγή: to10.gr