Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών.

Με νεώτερες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, όμως, ο 28χρονος δεν βρέθηκε νεκρός σε επεισόδια, αλλά σε ενέδρα που έστησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ σε Βούλγαρους, σε δύο αυτοκίνητα.

Η ενέδρα, όπως αναφέρουν από τη συμπρωτεύουσα ήταν σε parking δίπλα στο Ποσειδώνιο.

Ο άτυχος οπαδός, μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρέθηκε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το παιχνίδι το παρακολούθησε μια ομάδα οπαδών της βουλγαρικής Πλόβντιβ, που έχουν καλές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.

Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης μάλιστα αναφέρει ότι από τα επεισόδια συνολικά, διακομίσθηκαν άλλοι δύο αλλοδαποί (εκτός εκείνου που κατέληξε) στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης:

«Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρεις αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε.

Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται. Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές».

Πηγή άρθρου: to10.gr