Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Με τριαντάρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Γουόριορς
giannisssss
Sports

Με τριαντάρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Γουόριορς

Τα «ελάφια» ζορίστηκαν περισσότερο από όσο περίμεναν από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να «καθαρίζει» στο τέλος και να σημειώνει 30 πόντους

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να καθαρίζει στο τέλος του παιχνιδιού, οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να επικρατήσουν δύσκολα με σκορ 107-98 των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και να ανεβάσουν το ρεκόρ τους στο 33-6, παραμένοντας στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο Greek Freak ήταν καθοριστικός στην τέταρτη περίοδο όπου σημείωσε 15 πόντους, παίρνοντας ουσιαστικά από το χέρι τα ελάφια και οδηγώντας τα στη νίκη. Ο Έλληνας σταρ ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 30 πόντους, με 10/21 σουτ (1/7 τρίποντα), 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Οι Κρις Μίντλετον και Έρικ Μπλέντσο με 21 και 16 πόντους αντίστοιχα βοήθησαν τον Γιάννη, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν ο Άλεκ Μπερκς με 19 πόντους και οι Γκλεν Ρόμπινσον και Ντάμιον Λι που είχαν από 15.

Τα δωδεκάλεπτα: 19-19, 39-47, 72-81, 98-107

ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ: Γκριν 5 (1/7 σουτ, 1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Ρόμπινσον 15 (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Κόλεϊ-Στάιν 10 (11 ριμπάουντ), Μπάουμαν 7, Λι 15, Σπέλμαν 11 (3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Σμάιλαγκιτς 10, Πασκάλ 4, Πουλ, Έβανς 2, Μπερκς 19 (3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ)

ΜΠΑΚΣ: Αντετοκούνμπο 30 (1 τρίποντο, 12 ριμπάουντ), Μίντλετον 121 (6/16 σουτ, 3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μ. Λόπεζ 12, Μπλέντσο 116, Μάθιους 3, Ιλιασόβα, Ρ. Λόπεζ 4, ΝτιΒιντσέντζο 8, Κόνατον 9, Κόρβερ 4


πηγή:to10.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα