Το ημερολόγιο έδειχνε 14 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν ο Παπέ Σισέ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Τέσσερις μέρες αργότερα, ανήμερα του Ολυμπιακός – Τότεναμ (ένα ματς που πιθανώς θα άρχιζε βασικός) στις 18 Σεπτεμβρίου, ο Σενεγαλέζος στόπερ προσβλήθηκε από από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Έκτοτε, ο Αφρικανός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε και είχε μείνει νοσηλευόμενος για 17 μέρες. Η επιστροφή του στα γήπεδα ήταν μία επίπονη διαδικασία, αλλά ο Σισέ δούλεψε σκληρά και επανήρθε στη νίκη του Ολυμπιακού στη Λαμία με 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Σισέ δεν ξέχασε τη δοκιμασία που πέρασε και εξέφρασε μέσω των social media τη χαρά του που επανήρθε. Επίσης, ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού για τη συμπαράσταση τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Η επιστροφή είναι πάντα πιο δυνατή από την αρχή. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το πώς νιώθω που βρίσκομαι ξανά στον αγωνιστικό χώρο, να φοράω το νούμερο 66 με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνοντας αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου. Τους τελευταίους μήνες έδωσα ότι είχα μέσα μου για να γυρίσω δυνατός και υγιής στην ποδοσφαιρική δράση. Ανά περιόδους στην καθημερινή προπόνηση και αποθεραπεία μου, δοκιμαζόμουν πνευματικά και σωματικά, αλλά με τη βοήθεια του Θεού ποτέ δεν τα παράτησα και τώρα είμαι ξανά εδώ, γερός σαν βράχος. Σας ευχαριστώ για την αδιάκοπη αγάπη σας και τη στήριξη σας, είστε οικογένεια, ο Θεός να σας ευλογεί».

View this post on Instagram

#therock#..💪🏾

A post shared by Cisse Pape Abou (@pacissepa) on


 πηγή:to10.gr