Στις… δαγκάνες της Οικονομικής Αστυνομίας η ΕΠΟ. Κλιμάκιο 30 ατόμων έχει μεταβεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας και κάνει έλεγχο σε όλα, προκειμένου να βγουν στο φως οι… παρασπονδίες.

Η ΕΠΟ του Γραμμένου είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Εδώ και καιρό έχουν ακουστεί οι… καμπάνες, αλλά στην ΕΠΟ έκαναν πως δεν τις άκουγαν. Πως δεν καταλάβαιναν. Ωστόσο ο κλοιός πλέον σφίγγει.
Όλα αναμένεται να βγουν στο φως, σε μια ιστορία που ο Ολυμπιακός πρώτος είχε αναδείξει με τις επιστολές που είχε στείλει σε FIFA/UEFA και στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Το δάνειο από τις διεθνείς ομοσπονδίες που έχει πάρει η ΕΠΟ για να τα… βγάλει πέρα, οι υπέρογκοι μισθοί στα «golden boys» που τοποθετήθηκαν εκεί επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και… εξυγίανσης, τα 22 χιλιάρικα που παίρνει ο Μέλο Περέιρα για να κάνει μια δουλειά που την κάνει εντελώς λάθος και ήδη τον έχουν έτοιμο για να τον τελειώσουν.

Σιγά – σιγά το πουλόβερ ξηλώνεται. Κι όσοι ασέλγησαν πάνω στο ποδόσφαιρο, φέρνοντας το στο σημερινό του χάλι, θα πρέπει πλέον να λογοδοτήσουν. Αρχικά στην Οικονομική Αστυνομία. Στη συνέχεια στον εισαγγελέα. Και φυσικά στο φίλαθλο κοινό, που το στρέφουν ολοένα και πιο μακριά από το ποδόσφαιρο και τα γήπεδα, για το χατίρι του… ενός.

ΠΗΓΗ: to10.gr