5345345435
Sports

Με τον Κώστα Φορτούνη προκρίνεται στους «8» ο Ολυμπιακός

Αρχηγού παρόντος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλαμάτα στο «Γ. Καραϊσκάκης το απόγευμα της Τετάρτης (15/1, 19:30) για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός

Ο Κώστας Φορτούνης για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν βρίσκεται ξανά σε αποστολή του Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην προετοιμασία του καλοκαιριού (Ιούλιος 2019).

Μετά από περίπου 6 μήνες, ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής δίνει ξανά το «παρών», με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον καλεί στην αποστολή του αγώνα με την Καλαμάτα το απόγευμα της Τετάρτης (15/1, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρόκειται για τον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 2-0.

Ο Φορτούνης έχει αφήσει εντελώς πίσω του τη ρήξη χιαστού και είναι έτοιμος σήμερα να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος. Και μαζί του ο Ολυμπιακός να «σφραγίσει» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως και ο Γκιγιέρμε έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται ξανά στην αποστολή. Επιστρέφει και ο Σισέ. Εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες έχουν μείνει οι Μπενζιά, Μπρούνο, Αβραάμ και Ποντένσε. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε κόντρα στη Λαμία, έκανε θεραπεία, ενώ οι άλλοι τρεις ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

πηγή:to10.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα