Στο πλευρό της επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο αδερφός του Θανάσης καθώς και ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Η κα. Αγγελοπούλου βρέθηκε στο Μπρούκλιν, στην αναμέτρηση των Μπακς στην έδρα των Νετς, συνοδευόμενη από τον Παναγιώτη Γιαννάκη όπου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, συναντήθηκε με τον έλληνα σούπερ σταρ του NBA και τον αδερφό του, Θανάση (δεν αγωνίστηκε).

Διαβάστε επίσης: Έγινε και αυτό! Μαρτυρίες για πτώση μετεωρίτη στην Αίγινα
Με σχετική φωτογραφία που «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram, η κα. Αγγελοπούλου γνωστοποίησε ότι οι Αντετοκουbros και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα συνδράμουν στην προσπάθεια που κάνει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

«Μαζί μας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη μεγάλη επέτειο το 2021. Κι αυτός θέλει να κερδίζει τους αγώνες. Όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μαζί μας κι αυτός. Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Δύο χρυσές γενιές του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ στην «Ελλάδα 2021»», έγραψε στο Twitter η κα. Αγγελοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέθεσε στη Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», η οποία συγκροτήθηκε για τις εκδηλώσεις, που θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.