Οι εξελίξεις τρέχουν. Και ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για να ολοκληρώσει τις δύο τελευταίες μεταγραφικές του κινήσεις. Δύο κινήσεις που θα προσφέρουν ακόμη περισσότερες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς. Και θα του δώσουν επιλογές για τα δύσκολα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, κατά κόσμον «Καφού», βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελλάδα. Ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός μέσος της Λέγκια Βαρσονίας, που αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

O Ολυμπιακός αποκτά με κανονική μεταγραφή τον Καφού. Το συμβόλαιο του δυναμικού χαφ με τους Πολωνούς ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι και οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τη διοίκηση της Λέγκια, για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καφού θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ή 3,5 χρόνων με τους Ερυθρόλευκους.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά και για την απόκτηση του Εμρέ Μορ, όπως αποκάλυψε από το βράδυ της Πέμπτης to10gr. Ο Μορ ήταν στην τελική λίστα των Πειραιωτών, μαζί με τον Κριστιάν Ατσού (Νιουκάστλ) και τον Ζότα (Μπενφίκα), αλλά από το βράδυ είχε ξεκαθαρίσει ότι αποτελούσε την πρώτη επιλογή των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Και η Γαλατασαράι έχει δεχθεί να διακόψει τον δανεισμό του Μορ (και να τον στείλει… δανεικό στον Ολυμπιακό), και η Θέλτα έχει πει το «ναι», αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον και να βρεθεί σε έναν σύλλογο όπου θα αισθανθεί καλύτερα και θα του δείξουν εμπιστοσύνη. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κυνηγούν την περίπτωσή του από το περσινό καλοκαίρι. Όταν ο Μορ είχε επιλέξει να συνεχίσει στη Γαλατά, αντί στον Πειραιά.

Ο Μορ αναμένεται να φτάσει σήμερα το απόγευμα/βράδυ στην Ελλάδα, με σκοπό να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του στους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, κλείστηκε και εισιτήριο στο όνομά του. Με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να μπει και οψιόν αγοράς στη συμφωνία. Καθώς υπάρχει η πεποίθηση ότι ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ, μπορεί να εξελιχθεί σε περίπτωση Ποντένσε. Και ακόμη καλύτερος. Καθώς οι τεχνικές του αρετές, είναι εξωπραγματικές…

πηγή:to10.gr