O Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει απέναντί του μόνο την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αντιμετωπίσει την Πέμπτη, αλλά και τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του! Στην λίστα των απουσιών που είχαν ήδη μπει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αλλά και ο Τέιλορ Ρότεστι (3 εβδομάδες εκτός), ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Βασίλη Σπανούλη!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στον εγχειρισμένο δεξί του αστράγαλο στο ματς με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποκαλύπτει κατά συνέντευξη Τύπου, μία μέρα αργότερα, ότι δεν τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Μοσχοβίτες.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά το ζητούμενο είναι πλέον πως στον Ολυμπιακό έχουν ξεμείνει από γκαρντ, με τους Κόνιαρη και Μπόλντγουιν να καλούνται να παίξουν σε δύο θέσεις, μόνοι τους και με στηρίγματα τον Πολ και τον νεαρό Νικολαΐδη. Ο τελευταίος έκανε ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα την Τρίτη και δεν αποκλείεται να βρει παραπάνω χρόνο και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναφορικά με τον Γιώργο Πρίντεζη, εκ των αρχηγών των Ερυθρόλευκων πονάει πολύ από την θλάση στα πλευρά που τον ταλαιπωρεί εδώ και μία εβδομάδα. Δεν έχει προπονηθεί το τελευταίο διάστημα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για την Πέμπτη. Αν αγωνιστεί με τους Ρώσους θα είναι σφίγγοντας υπερβολικά τα δόντια και με έντονους πόνους.

Πηγή: to10.gr