Στον Ολυμπιακό είναι λογικό να μην κοιτούν μονάχα τους αγώνες που ακολουθούν, αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας και την ενίσχυση της. Να δουν ποιους παίκτες μπορεί να φέρουν στον Πειραιά και τι μπορεί να γίνει για την στελέχωση του ρόστερ, μετά και τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει.

Δεν θα είναι απίστευτο μάλιστα να κινηθούν ακόμα και για δύο παίκτες, καθώς πλέον ο Ολυμπιακός έχει 8 μόλις ετοιμοπόλεμους και τον νεαρό Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Μία περίπτωση που εξετάζουν στο Λιμάνι και έχει απόλυτη σχέση με το τι θα συμβεί με τους τραυματισμούς, είναι αυτή του Σακίελ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός γκαρντ φόργουορντ αγωνίστηκε στην Μπεσίκτας και ήταν εξαιρετικός σε όλη την χρονιά. Έφυγε από την ομάδα της Τουρκίας λόγω των οφειλών που υπήρχαν γενικότερα και των προβλημάτων της και έχει μείνει ελεύθερος.

Πρόκειται για έναν παίκτη με επιθετικά χαρακτηριστικά, ο οποίος αυτήν την στιγμή είναι αναγκαίος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Βέβαια για να αποκτηθεί, οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κινηθούν και για γκαρντ αφού εκεί πονάει ακόμα περισσότερο η ομάδα του Πειραιά, ειδικά σε περίπτωση που ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη δεν θα είναι τόσο απλός όσο φαίνεται.

Σίγουρα ο ΜακΚίσικ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο οποίος κοιτάει διακριτικά την υπόθεση του και έχει κι άλλους αθλητές στα ραντάρ του, βλέποντας και την υπόλοιπη αγορά.

Πηγή: to10.gr