Όλα έγιναν σε 4-5 δευτερόλεπτα. Χάνει την μπάλα δεξιά, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Ατρόμητου. Τρέχει να την κερδίσει. Βάζει το δεξί του πόδι. Υπερέκταση και στροφή. Αμέσως, εν κινήσει, πιάνει και με τα δύο χέρια το δεξί του γόνατο. Μορφάζει από τον πόνο. Συνεχίζει να τρέχει για λίγο. Περπατάει. Σταματάει. Εχει καταλάβει τι γίνεται. Κάθεται έξω από την πλάγια γραμμή και κάνει νεύμα στους γιατρούς. Ηξερε.

Ο Χιλάλ Σουντανί, περί ου ο λόγος, θα μείνει εκτός δράσεις για τους επόμενους έξι μήνες. Από χθες, από την πρώτη στιγμή, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Η ρήξη στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού του γόνατος φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Το κατάλαβε και ο ίδιος. Για αυτό απογοητεύτηκε. Για αυτό κραύγασε από αγανάκτηση και θυμό. Επειδή ξέρει. Το έχει πάθει ξανά. Στο άλλο πόδι. Και γύρισε. Δυνατός.

Αυτό θα κάνει και τώρα. Θα επιστρέψει από τη νέα δυσκολία που τον βρήκε. Τις επόμενες ημέρες, μόλις το πόδι ξεπρηστεί, ο Αλγερινός επιθετικός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να διορθωθεί το πρόβλημα. Πιθανότατα από τον Χρήστο Θέο, τον χειρουργό που διόρθωσε ανάλογες ζημιές σε Λάζαρο και Φορτούνη. Μέσα σε 12 μήνες καλείται για 3η φορά να κάνει το ίδιο χειρουργείο σε παίκτη της πρώτης ομάδας.

πηγή:to10.gr