Ένταση μεταξύ του Τάκη Μπαλτάκου, δικηγόρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, επικράτησε στην εκδίκαση του σκανδάλου πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα του Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας ανέλυσε για ποιο λόγο η Λάρισα κάνει παρέμβαση στην υπόθεση, λέγοντας. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρεμβαίνει υπέρ της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατά των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Ζητάμε να γίνει δεκτή η έκθεση της ΕΕΑ που βεβαιώνει βαρείες παραβάσεις από την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ. Η ΕΕΑ κατέληξε στη διαπίστωση ότι οι ελεγχόμενες ομάδες παραβίασαν τον νόμο περί πολυϊδιοκτησίας. Η έκθεση της ΕΕΑ δεν είναι απλή γνωμοδότηση, αλλά εκτελεστή πράξη. Έχουμε έννομο συμφέρον», είπε ο Κούγιας και πρόσθεσε.

«Να συνεκτιμηθεί στις ποινές η συμπεριφορά των ελεγχόμενων ομάδων που αρνούνται να αποδεχτούν το πόρισμα της ΕΕΑ, απαξιώνουν τα μέλη της και αρνούνται να συμμορφωθούν. Εμείς ως ΑΕΛ έχουμε την άποψη ότι εσείς ως Δικαιοδοτικό Όργανό πρέπει να επιβάλλεται ποινές».

Εκεί ξεκίνησε και ο διάλογος Μπαλτάκου – Κούγια, με τον τελευταίο να καλεί τον Μπαλτάκο να τα πει στο… OPEN αυτά και να κοιτάξουν να φτιάξουν κανένα κόμμα.

Μπαλτάκος: «Κυρία πρόεδρε, ο Κούγιας μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης».

Κούγιας: «Ηρέμησε λίγο. Ηρέμησε λίγο. Μας έλεγες μία εβδομάδα ότι δεν υπάρχει τίποτα».

Μπαλτάκος: «Καλά έκανα. Εσείς το κάνατε αυτό για τις εντυπώσεις».

Κούγιας: «Πήγαινε στο OPEN να τα πεις αυτά. Να φτιάξετε κανένα κόμμα».

Η αντιδικία Μπαλτάκου – Κούγια έκλεισε με τον πρώτο να κάνει λόγο για «εξορία» και τον δεύτερο να απαντά πως «δεν χρειαζόμαστε γραφικότητες».

πηγή:to10.gr