Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και αποφασισμένος να κάνει κάτι μεγάλο στο Λονδίνο. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το σαφές μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο goal.com. Οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν ότι μπορούν και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην αγγλική πρωτεύουσα, για τη δεύτερη αναμέτρηση με την Αρσεναλ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο, λίγο πριν τις 14:00 (ώρα Ελλάδος). Μάλιστα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και για προληπτικούς λόγους, ο γιατρός των Πειραιωτών έδωσε σε όλους τους παίκτες των Ερυθρόλευκων και τα μέλη της αποστολής, ιατρικές μάσκες. Και με αυτές βγήκαν από το αεροπλάνο και κατευθύνθηκαν στο πούλμαν.

«Υπάρχει ενδεχόμενο ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων»



Υπενθυμίζουμνε ότι ο Ολυμπιακός έφτασε στο Λονδίνο με τους εξής ποδοσφαιριστές: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Πέμπτη 27/2
20:00 (τοπική ώρα) Άρσεναλ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Stadium Emirates.

πηγή:to10.gr