Με πίστη στη μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στους «16» του Europa League πηγαίνει στον επαναληπτικό αγώνα με την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός για τη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα υπάρχει πίστη για την ανατροπή, κάτι που ξεκαθάρισαν στη συνέντευξη Τύπου τόσο ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Στο πλευρό της ομάδας του Πειραιά θα βρίσκονται περίπου 6 χιλιάδες φίλαθλοι, οι οποίοι όπως πάντα θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Όσον αφορά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο απεσταλμένος του MEGA στο Λονδίνο Γιώργος Νοικοκύρης, ο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα με «σχήμα Τούμπας», δηλαδή 4-3-3.

Αναφορικά με τα πρόσωπα, τη θέση του τιμωρημένου Σεμέδο θα πάρει ο Σισέ, ενώ «παίζεται» μια θέση μεταξύ για τα άκρα της επίθεσης, με Μασούρα και Ραντζέλοβιτς να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία επίσκεψη του Ολυμπιακό στο γήπεδο της Άρσεναλ, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν, φεύγοντας με το επικό 3-2!

Πηγή: ingr