Το δύο στα δύο απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βιλερμπάν, ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν αυτές οι νίκες και το αγωνιστικό όσο και ψυχολογικό πνεύμα που έχει δείξει ο Ολυμπιακός… άνοιξαν την όρεξη και έφεραν φιλοδοξία για ακόμα καλύτερες μέρες.

Ακόμα και η πρόκριση στους «8», που πριν από λίγο καιρό έμοιαζε αδύνατος στόχος, τώρα δεν είναι μακριά. Ωστόσο χρειάζονται πολλές υπερβάσεις για να έρθει. Μία απ’ αυτές το Τελ Αβίβ εκεί που απόψε οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην καταπληκτική Μακάμπ του Γιάννη Σφαιρόπουλος (21:05, Novasports 3).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του τους τραυματίες Μιλουτίνοφ (θα επανέλθει την Τρίτη απέναντι στον Παναθηναϊκό), Σπανούλη και Χαραλαμπόπουλο (που χάνουν όλη τη σεζόν), ωστόσο μπορεί να ποντάρει σε περισσότερους παίκτες. Κι αυτό γιατί πέρα από τις επιστροφές των Μπράντον Πολ, Όγκουστιν Ρούμπιτ (προπονήθηκε χθες και παρά την εξάντλησή του θα πάρει κάποια λεπτά) και Τέιλορ Ρότσεστι θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμοι οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς.

Για τη Μακάμπι, που ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με την ΤΣΣΚΑ έχοντας 17-8, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπλακ, Κάσπι, Ντι Μπαρτολομέο και Γουόλτερς, αλλά επανέρχονται οι Ζούσμαν και Έισι.

Ο Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), ο Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

πηγή:to10.gr