Ο Σέρχιο Αγουέρο τραυματίστηκε σοβαρά στον μηνίσκο του αριστερού του γονάτου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι. Η κατάσταση του Αργεντινού είναι σοβαρή και γι’ αυτό θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη.

Στο ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο 32χρονος επιθετικός θα συναντηθεί με τον Ραμόν Κούγκατ. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους χειρουργούς, ο οποίος γνωρίζει σε προσωπικό επίπεδο τον προπονητή των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, από την εποχή που ήταν στην ενεργό δράση.

Για την ακρίβεια, ο Καταλανός τεχνικός εμπιστεύεται στον Κούγκατ όλες τις περιπτώσεις τραυματισμών στην ομάδα του Μάντσεστερ. Επιπλέον, ο «Μέσι των γιατρών» έχει χειρουργήσει και ποδοσφαιριστές όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και άλλοι, στο νοσοκομείο του στην Καταλονία.

Σε σχετική της ανακοίνωση, η Σίτι αναφέρει: «Ο Σέρχιο Αγουέρο υπέστη ζημιά στο αριστερό του γόνατο στην πρόσφατη νίκη μας με 5-0 επί της Μπέρνλι. Ο επιθετικός μας θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να δει τον γιατρό, Ραμόν Κούγκατ, για περαιτέρω εξετάσεις. Όλοι στην Σίτι ευχόμαστε στον Σέρχιο ταχεία ανάρρωση».

Πηγή άρθρου: to10.gr