Ούτε καν μερικές συνεδριάσεις δεν θα αντέξει η σκευωρία που έστησαν κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη… Μόλις από την πρώτη κατάθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, πάνω στην οποία βασίστηκε το κατηγορητήριο για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος, φάνηκε ότι καταρρέει…

Ο Τάκης Φύσσας, εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας, παραδέχτηκε ξανά ότι δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο και η κατάθεση του βασίστηκε σε ένα τηλεφώνημα του Ρικάντο Σα Πίντο. Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν πιστεύει τώρα ότι εκείνο το παιχνίδι χειραγωγήθηκε, ο Φύσσας απάντησε: «Μετέφερα τα λεγόμενα μου, εγώ δεν μίλησα ποτέ για χειραγώγηση. Παρά μόνο ότι ήταν μια παρέμβαση στον προπονητή από τους ανθρώπους που έχουν τις τύχες της ομάδας».

Ακόμα, ο Φύσσας αποδόμησε περαιτέρω τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ο Σα Πίντο υπερέβαλλε σε όσα του είχε πει, ενώ του απέδωσε ιδιοτέλεια για να μπει τότε στη λίστα του για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού το 2015 ο Φύσσας εργαζόταν ως αθλητικός διευθυντής: «Με ρώτησε ο ανακριτής ποια ήταν η κρίση μου.

Εκ των υστέρων, επειδή ένας από αυτούς τους παίκτες, ο Κατσουράνης μιλήσαμε και μου είπε ότι ήταν ανέτοιμος. Βλέποντας ξανά το παιχνίδι, σίγουρα υπερέβαλε στα λεγόμενα του απέναντι μου. Ο Σα Πίντο μετά ξαναγύρισε στον Ατρόμητο και μετά κατάλαβα ότι κατάλαβα ότι αποσκοπούσε να μπει στη λίστα μου. Αυτό που μπορώ να καταλάβω ότι από τις αλλαγές που είχαν γίνει, αυτός ι άνθρωπος για κάποιο δικό του λόγο υπερέβαλε και μακαρι να έρθει και να πει για ποιο λόγο το έκανε».

Συνεχίζοντας, ο Φύσσας ομολόγησε ότι τότε είχε επηρεαστεί (από τι, άραγε;) και δεν πίστεψε ότι οι ισχυρισμοί του θα φτάσουν μέχρι το δικαστήριο: «Μετέφερα αυτά που μου είπε. Σίγουρα ήταν απογοητευμένος με την παρέμβαση που του έγινε. Μετέφερα αυτά που μου είπε ο προπονητής. Η κρίση μου τότε επηρεάστηκε από την ένταση που μου τα έλεγε. Κλήθηκα να πω αυτά που μου μετέφερε και ήταν πειστικός όταν μου τα είπε. Αυτός ο άνθρωπος, το rotation που γίνεται, μου είπε ότι έγινε αυτή η παρέμβαση και γι’ αυτό παραιτήθηκε. Δεν πίστευα ότι θα ειπωθούν στον ανακριτή και όταν με κάλεσε είπα ότι αυτά άκουσα στο τηλέφωνο».

Πηγή: to10.gr