Και ο Στέφανος Τσιτσιπάς …υπέκυψε στις ομορφιές της Μυκόνου. Ο νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη τεννίστας επέλεξε το νησί των Ανέμων για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Τον 22χρονο πρωταθλητή απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει την βόλτα του με φίλους στα κοσμικά Ματογιάννια. Είναι από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του Στέφανου, ο οποίος προτιμά να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι έξω από αυτούς. Μετά το σεργιάνι στα γραφικά σοκάκια, ο Έλληνας άσσος των κωρτ και η παρέα του επέλεξαν τον όμορφο κήπο του εστιατορίου Koursaros για να δειπνήσουν. Δείτε τον Στέφανο Τσιτσιπά στην Μύκονο στο αποκλειστικό βίντεο του Mykonos Live TV.


Μετά από μια δύσκολη χρονιά λόγω του κορονοϊού, ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις ξεκίνησε τις διακοπές του στη Μύκονο ανεβάζοντας μία πρωινή όψη της και τον ίδιο να κρατά τον εξοπλισμό του αθλήματός του.
View this post on Instagram

8pm in Mykonos @beauchampestatesmykonos

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on





Μάλιστα ανέβασε και ένα μικρό βίντεο ενώ το προηγούμενο βράδυ δοκίμασε τις ικανότητές του ως… σεφ στο εστιατόριο που γευμάτισε.



Η θέα από το δωμάτιο του Τσιτσιπά στη Μύκονο:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά:


Δείτε και άλλες φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά:

tsitsipas-mykonos__3_
tsitsipas-mykonos__2_
tsitsipas-mykonos__1_
tsitsipas-mykonos__1___1_
tsitsipas0
Πηγή φωτογραφιών protothema.gr