Πιέζει ο Ολυμπιακός για τον τελικό. Έστειλε νέα επιστολή στην ΕΠΟ. Ζητά να γίνει το ματς στο ΟΑΚΑ, Τρίτη ή Τετάρτη πατώντας στην δική της απόφαση (10 Ιούνιου) πως η σεζόν πρέπει να τελειώσει το αργότερο ως τις 2 Αυγούστου. Η ΑΕΚ όμως φαίνεται πως ετοιμάζει ήδη το επόμενο άλλοθι στην ομοσπονδία. Ετοιμάζεται από αύριο να στείλει τους παίκτες σε άδεια.

Σε άδεια ακριβώς 2 εβδομάδων. Μέχρι δηλαδή τις 6 Αυγούστου. Γιατί το κάνει αυτό; Διότι πατά πάνω στην εισήγηση της Ομοσπονδίας (Επιτροπή διοργανώσεων) για την διεξαγωγή του κυπέλλου στο δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου. Και βέβαια γιατί θέλει να «προκαταβάλει» ακόμη και μια πιθανή εμπλοκή της UEFA στην υπόθεση. Οι παίκτες έμαθαν στο τέλος της σημερινής προπόνησης, ότι αυτή ήταν η τελευταία πριν από την άδεια τους.

Θυμίζουμε ότι χθες στην πρώτη επιστολή που έστειλε ο Ολυμπιακός στην ΑΕΚ, η απάντηση που πήρε ήταν πως «ότι λέει η ΕΠΟ». Και η δεύτερη όταν ο Ολυμπιακός επέμεινε «αφήστε την ΕΠΟ, εσείς θέλετε να παίξετε» δεν απαντήθηκε ποτέ. Δεν θέλει με τίποτα ο «Τίγρης» να γίνει αυτό το ματς. Ξέρει πως η ομάδα του αυτή την εποχή έγινε… μια χαψιά από τους Ερυθρόλευκους στα playoffs (1-2 στο ΟΑΚΑ, 3-0 στο Φάληρο). Ξέρει ότι δεν μπορεί ο Καρέρα να υπολογίζει στον Λόπες και τον Τσιγκρίνσκι. Και κάνει τα δικά του. Για να διαλύσει το momentum.

Λέτε να έχει πρόβλημα η ΑΕΚ για το γήπεδο, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες προτείνουν το ΟΑΚΑ; Την έδρα της Ένωσης.

Αγωνιστικό είναι το πρόβλημα τους. Για αυτό παίζουν κρυφτό. Με την ΕΠΟ να τα… φυλάει.

Πηγή: to10.gr