Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τρομερές δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Η Τότεναμ, με νίκη στον αγώνα της Κυριακής (26/07) για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, διατηρεί την 7η θέση και σε περίπτωση, που δεν κερδίσει η Γουλβς, παίρνει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης σεζόν.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Μάλιστα, μετράει μόλις μία ήττα από τότε που επέστρεψε στην δράση λόγω του lockdown. Ο ίδιος, έδειξε ότι, εκτός από τον φετινό στόχο, κοιτάει και την επόμενη σεζόν, όπου θέλει η ομάδα του, να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις.

Αναλυτικά, είπε: «Αν νομίζετε ότι πρέπει να δείξω την αξία μου, εντάξει, θα προσπαθήσω. Αν πρόκειται για προσωπική προσέγγιση, ας πάμε για κάτι εύκολο. Είμαι τέταρτος στο πρωτάθλημα απ’ όταν έφτασα. Ξεκίνησα 14ος, 8 πόντους από την Άρσεναλ, 12 από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά αν το πρωτάθλημα αρχίζει μόνο για μένα, είμαι τέταρτος».

«Αν νομίζετε ότι αυτό είναι κακό, είναι η δική σας άποψη. Αν θέλετε να γελάσετε μαζί μου, είμαι ο πρωταθλητής των τελευταίων πέντε αγώνων! Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο, η πιο σημαντική σεζόν είναι η επόμενη», πρόσθεσε ο «Special One».