H Ligue 1, η κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας, ξεκίνησε με δυναμικό τρόπο στα κανάλια Novasports και οι φίλοι του ποδόσφαιρου ετοιμάζονται να απολαύσουν συναρπαστικές αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική! Την Παρασκευή 28 Αυγούστου θα μεταδοθεί στις 22:00 από το Novasports1HD η αναμέτρηση Λιόν – Ντιζόν σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Η συνέχεια είναι το Σάββατο29 Αυγούστου στις 18:00 με τον αγώνα Ρεν – Μονπελιέ στο Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Τέλος την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 22:00 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Μπρεστ – Μαρσέιγ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Παράλληλα, και η Ligue 2, η δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 16:00 από το Novasports1HD τον αγώνα Νανσί – Γκινγκάμπ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Το 25ο πρωτάθλημα MLS, βρίσκεται σε εξέλιξη και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 03:05 (ξημερώματα Πέμπτης 27 Αυγούστου) στο Novasports1HD, τον αγώνα Inter Miami-Atlanta United FC σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου, ενώ το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 22:55 θα μεταδοθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Atlanta United FC-Orlando City FC σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.