Ο τελικός του Κυπέλλου 2020, ανέδειξε για ακόμη μία φορά την ανάγκη για άμεσες αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεσκαρτάρισμα από την κορυφή έως τα νύχια. Την ανάγκη το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να συνεχίσει να χρηματοδοτεί ανύπαρκτους παράγοντες που πιστεύουν ότι επειδή ελέγχουν τα… χωριά τους, μπορούν να διαφεντεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να καθορίζουν τις τύχες μεγεθών όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και να ευτελίζουν διοργανώσεις όπως ο τελικός του Κυπέλλου.

Μετά την παράλογη απόφαση, για διεξαγωγή του τελικού στις 12/09, που καταψηφίστηκε συνολικά από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά την ψήφισαν πρόεδροι των ΕΠΣ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης έκανε λόγο για ανθρωπάκια που εξυπηρετούν συμφέροντα.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Αυτό δεν είναι Εκτελεστική Επιτροπή. Είναι μια επιτροπή από ανθρωπάκια που εξυπηρετούν συμφέροντα, δεν σέβονται κανένα νόμο και δολοφονούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΧΥΔΑΙΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι για ακόμη μία φορά τα πιστόλια της παραδημοσιογραφίας έδειξαν τον εθισμό τους στα Fake News. Παρακμιακά μέσα που στηρίζουν τη νέα παράγκα και την πραγματική εγκληματική οργάνωση που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υποστήριξαν ότι ο Ολυμπιακός πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός στις 16 Δεκεμβρίου. Αλλοιώνοντας για ακόμη μία φορά την πραγματικότητα.

Ας δούμε τι πραγματικά συνέβη και πώς έπεσε στο τραπέζι η συγκεκριμένη ημερομηνία.

Λεωνίδας Θωμαΐδης (μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής και πρωτοπαλίκαρο της μεθόδευσης του τελικού): «Εριξε τώρα μια πρόχειρη ματιά στο καλεντάρι της φετινής χρονιάς. Η μοναδική κενή ημερομηνία είναι στις 16 Δεκεμβρίου. Δεν υπάρχει άλλη».

Τάκης Αγραφιώτης: «Να συνεννοηθούμε με την ΑΕΚ, να βρούμε ημερομηνία και αν είναι ας το κάνουμε και 16 Δεκεμβρίου. Αλλά δεν μπορούμε να διαλύουμε το πρωτάθλημα επειδή κάποιοι έτσι θέλουν».

Πηγή: to10.gr