Ο Δημήτρης Λημνιός είναι τελικά ο παίκτης της Εθνικής ομάδας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πριν από λίγες ώρες υποβλήθηκε σε τεστ για Covid-19, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της γαλανόλευκης που βρισκόντουσαν στην αποστολή για τον αγώνα με το Κόσοβο για το Nations League και το δείγμα που έδωσε βγήκε θετικό.

Οσκαρ ατυχίας για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος σήμερα πουλήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Κολωνία, αλλά δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τη μεταγραφή του, αφού βγήκε θετικός στον Covid-19. Ο νεαρός άσος, πάντως, είναι καλά στην υγεία του και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Λημνιός ενημέρωσε τον περίγυρό του, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής θα υποβληθούν σε νέα τεστ, πριν ενσωματωθούν στις ομάδες τους. Οσον αφορά στη μεταγραφή του, δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει, αλλά το θέμα είναι πότε θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στη Γερμανία.

Υπό κανονικές συνθήκες την Τρίτη (8/9) θα ταξίδευε στην Κολωνία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Τώρα, θα πρέπει να περιμένει περίπου 15 ημέρες, ενώ όπως αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα πρέπει να έχει δύο αρνητικά τεστ.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Κολωνία παίρνει παράταση λίγων ημερών, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να μετράει πάντως αντίστροφα για τη μόνιμη μετακόμισή του στην Κολωνία για να αγωνιστεί στην Bundesliga.

Πηγή άρθρου: to10.gr