Ενα ακόμα κρούσμα κοροναϊού ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να γνωστοποιούν ότι βρέθηκε και πέμπτο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid-19.


Τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι Πειραιώτες έδειξαν ότι ένα ακόμα μέλος τους έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, με τα συνολικά κρούσματα στο εσωτερικό του Ολυμπιακού να ανέρχονται πλέον στα πέντε. Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα, μετά την ανίχνευση τέταρτου κρούσματος στο «ερυθρόλέυκο» στρατόπεδο, η Euroleague προχώρησε στην αναβολή των παιχνιδιών με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν, ενώ έχουν σταματήσει ακόμα και οι προπονήσεις.


Οι «Ερυθρόλευκοι» στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Τετάρτης τόνισαν ότι όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ την Πέμπτη άπαντες θα υποβληθούν σε νέα τεστ για Covid-19.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκε και πέμπτο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid 19. Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ έχει πάψει να υφίσταται κάθε είδους προπονητική δραστηριότητα της ομάδας.

Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ θα υποβληθούν αύριο (19/11) σε νέα τεστ για Covid-19.