Στην τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε λόγο για πίστα πατινάζ που ήταν επικίνδυνη για την ακεραιότητα των παικτών.


Οι δηλώσεις του Μαρτίνς στη NOVA:


Για την ισοπαλία:

«Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά μοιρασμένο. Το Α’ μέρος ήταν πολύ κακό και από τις δύο ομάδες. Δεν είναι αγωνιστικός χώρος για ποδόσφαιρο αυτός. Δεν ήταν γήπεδο για ποδόσφαιρο. Μοιάζει και έμοιαζε με πίστα για πατινάζ. Οι παίκτες γλιστρούσαν και έπεφταν. Ήταν επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών».

Για το δεύτερο ημίχρονο:

«Στο β’ μέρος βελτιώθηκε το θέαμα. Γενικά ήταν ένα ματς πολύ κακό κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα βελτιώθηκε στο β’ μέρος και από τις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι λιγότερο κλειστό. Στο α’ μέρος κοίταγαν και οι 2 ομάδες να δημιουργήσουν λιγότερο. Στο β’ μέρος έπαιξαν πιο ανοιχτά και δημιούργησαν περισσότερο».


Για τα λάθη των Πειραιωτών:


«Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη μας. Όμως και οι δύο ομάδες κάνανε λάθη κυρίως επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος».


Για το πρωτάθλημα:


 «Το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος θα είναι ανταγωνιστικό. Και ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται και ο Άρης είναι καλός».