Στον τραγικό αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Ραφίνια στις δηλώσεις που έκανε μετά το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Superleague.


Οπως και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Βραζιλιάνος μπακ παρομοίασε με «πίστα πατινάζ» τον αγωνιστικό χώρο και τόνισε ότι ήταν δύσκολο για τον ίδιο, αλλά και τους συμπαίκτες του, να αποδώσουν σε αυτές τις συνθήκες.


                                                                                                                      Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Από τη στιγμή που ήρθαμε ξέραμε πως θα ήταν το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο. Μας λυπεί που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας λόγω αγωνιστικού χώρου και με βάση αυτό είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας».


Για το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε τον αγωνιστικό χώρο ως πίστα πατινάζ: «Συμφωνώ με τον προπονητή. Μοιάζει με πίστα πατινάζ. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να προσαρμοστεί και να αποδώσει σωστά σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει όμως να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Ολυμπιακός πάντα δείχνει την όρεξη να διεκδικήσει τη νίκη. Ποτέ δεν έχουμε δείξει το αντίθετο. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Σήμερα τα πράγματα δεν ήταν όπως θέλουμε για τον Ολυμπιακό. Έτσι θα συνεχίσουμε δουλεύοντας».


Για τον Βρουσάι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την απόδοση και το γκολ που πέτυχε. Δεν μιλάει καθόλου, αλλά μόνο δουλεύει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».