Για το πρώτο από τα δύο Ευρωπαϊκά ραντεβού του με την Αϊντχόφεν ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, με τους ανθρώπους του Γ. Καραϊσκάκης να εργάζονται ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδο την Πέμπτη, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο χιονιάς συμβάλλει πάντως στο εξαιρετικό κλίμα στις προπονήσεις.
Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη ντυμένο στα λευκά… Ο Τιάγκο Σίλβα κάνει αγγελάκια… ο Μπα… λούζει τον Βρουσάι με χιόνι… και οι υπόλοιποι παίζουν χιονοπόλεμο…

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε κανονικά παρά τις αντίξοες συνθήκες και προετοιμάζεται για τη φάση των 32 του Europa League. Ο Γιαν Εμβιλά συνεχίζει την προσπάθεια να προλάβει το μεγάλο ματς.

Το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης καλυμμένο και αυτό από χιόνι…Οι υπεύθυνοι είναι σε εγρήγορση, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο σε 2 ημέρες να υποδεχθεί την Αϊντχόφεν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 8 παρά 5 την ολλανδική ομάδα και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σουηδός, Αντρέας Έκμπεργκ.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Γιάννενα και η ακαταλληλότητα των Ζωσιμάδων, οδήγησαν τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη, ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό σε αλλαγή έδρας.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η αναμέτρηση θα γίνει στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού. Οι πράσινοι δεν προπονήθηκαν σήμερα λόγω της κατάστασης στο Κορωπί, και αύριο θα ξεκινήσουν το ταξίδι για την Αιτωλοακαρνανία, όπου και θα μείνουν για 6 ημέρες, μιας και τη Δευτέρα αναμετρώνται για το πρωτάθλημα, στο ίδιο γήπεδο, με τον Παναιτωλικό.