Μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στις υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ. Ύστερα από δύο εβδομάδες που βρίσκεται στα... πιτς (σ.σ. τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου με την Καέ ν), ο Βραζιλιάνος διεθνής άσος επέστρεψε την Πέμπτη (25/02) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας κι άρχισε τρέξιμο.

Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει επακριβώς στη δράση, ωστόσο, η σημερινή εξέλιξη δημιούργησε συγκρατημένη αισιοδοξία στους ανθρώπους του συλλόγου, που πιστεύουν ότι ο χρόνος απουσίας του θα είναι μικρότερος από ένα μήνα όπως είχε υπολογιστεί αρχικά. Εφόσον όλα πάνε καλά, ο Νεϊμάρ ίσως προλάβει (οριακά) τη ρεβάνς του Champions League με την Μπαρτσελόνα, αν και μετά τον θρίαμβο με 4-1 στο "Καμπ Νόυ" η συμμετοχή του δεν είναι και τόσο απαραίτητη για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Όσον αφορά τον Ανχελ Ντι Μαρία, ο Αργεντινός έχει μπει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του, ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου (27/02) με την ουραγό Ντιζόν. Εκτός πλάνων του Μαουρίτσιο Ποκετίνο για το συγκεκριμένο ματς θα είναι επίσης και ο τραυματίας Πάμπλο Σαράμπια, αλλά και ο τιμωρημένος Λεάντρο Παρέδες.