Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη, χάρη στην απίθανη έμπνευση του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Μετά το τέλος του ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην Cosmote TV αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τους κίτρινους, υπογράμμισε ότι ο Άρης είναι μια εξαιρετική ομάδα, ενώ τόνισε ότι είναι ευλογημένος που είναι προπονητής σε αυτή την ομάδα και με αυτούς τους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο για εμάς έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε απέναντι στον Άρη που έχει πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ξέραμε πως θα είναι δύσκολο καθώς είναι μια ομάδα που δίκαια είναι στην 2η θέση στο πρωτάθλημα.
Δεν έχω λόγια για την ομάδα, είμαι ευλογημένος με αυτή την ομάδα τα παιδιά τα δίνουν όλα παρά την κούραση και αυτό είναι το πνεύμα που μας χαρακτηρίζει. Μας εξέπληξε ο Μπουχαλάκης, ήταν σπάνιο, όμορφο γκολ και μας χάρισε την πρόκριση. Ήταν ειρωνικό και αυτό ανέφερα μετά το γκολ έπειτα από το ματς που είχαμε δει».

Οι δηλώσεις του: