Αρκετά εντυπωσιακά γκολ σημειώθηκαν στους αγώνες του Σαββάτου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προσφέροντας θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Δείτε πολλά γκολ και θεαματικά στιγμιότυπα από τα παιχνίδια των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. 

Μπέρνλι - Άρσεναλ 1-1

Πισωγύρισμα για την Άρσεναλ στο Turf Moor, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να μένει στο 1-1 απέναντι στην Μπέρνλι και να χάνει δύο σημαντικούς βαθμούς, λίγες μόλις ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για τους «16» του Europa League.
Βαγιαδολίδ – Χετάφε 2-1

Επιτέλους νίκη για τη Βαγιαδολίδ! Μετά από σχεδόν δύο μήνες, η Βαγιαδολίδ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Χετάφε με 2-1. Τελευταία νίκη των γηπεδούχων, ήταν στις 2 Ιανουαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την… Χετάφε!Επιτέλους νίκη για τη Βαγιαδολίδ! Μετά από σχεδόν δύο μήνες, η Βαγιαδολίδ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Χετάφε με 2-1. Τελευταία νίκη των γηπεδούχων, ήταν στις 2 Ιανουαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την… Χετάφε!
Έλτσε – Σεβίλλη 2-1

Σπουδαία νίκη για την Έλτσε στο «Martínez Valero» που επικράτησε με 2-1 της Σεβίλλης και ανέβηκε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν κατάφερε να αφήσει πίσω της τις δύο ήττες από την Μπαρτσελόνα ωστόσο παραμένει στο +6 από την πέμπτη Σοσιεδάδ.
Πέρασε πρώτη η Λειψία (0-3 στο Φράιμπουργκ) και περιμένει το Klassiker

Eπιβλητική ήταν η Λειψία στο Φράιμπουργκ, απ' όπου πέρασε με 0-3 και... προσπέρασε την Μπάγερν, η οποία αργότερα υποδέχεται την Ντόρτμουντ! Διπλό Λεβερκούζεν στην έδρα της Γκλάντμπαχ, «στοπ» Στουτγκάρδης στην Άιντραχτ, ήττα Βόλφσμπουργκ στο Χόφενχαϊμ. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.
Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν 0-1
Μπάγερν – Ντόρτμουντ 4-2: Στο τέλος το γυρίζουν πάντα οι Βαυαροί και ο Λέβα

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε στο 9' με δύο γκολ του Χάαλαντ, αλλά το Klassiker το αποφάσισε το χατ τρικ του Λεβαντόφσκι και η φανέλα της Μπάγερν, που έκανε την ανατροπή (4-2) στο φινάλε και παρέμεινε μόνη 1η.
Σέφιλντ-Σαουθάμπτον 0-2: Νίκη... οξυγόνο

Η Σαουθάμπτον έβαλε τέλος στον αγωνιστικό... κατήφορο, που κράτησε πάνω από δύο μήνες και πέτυχε νίκη... χρυσάφι (0-2) στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 27η αγωνιστική της Premier League.
Άστον Βίλα - Γουλβς 0-0

Απομακρύνεται η Ευρώπη H Γουλβς ήταν καλύτερη στο Μπέρμιγχαμ, έμεινε όμως στο 0-0 με την Άστον Βίλα, η οποία είχε την πρώτη τελική στην εστία στο 90+2' και βλέπει την εξάδα να απομακρύνεται.
Ζιλ Βισέντε - Πόρτο 0-2

Μετά το 0-0 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την εντός έδρας ήττα από τη Μπράγκα στο Κύπελλο, η Πόρτο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα νικώντας με 2-0 τη Ζιλ Βισέντε εκτός έδρας.

Κάντιθ - Ειμπάρ 1-0
Λιόν-Σοσό 5-2: Άνετα και ωραία στους «16»

Η Λιόν επικράτησε της Σοσό με 5-2 στο «Γκρουπαμά» και πέρασε στους «16» του Coupe de France. Αν και με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, οι «Λιονέ» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάρουν τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπήκαν δυνατά στο ματς και σημείωσαν δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών.
Νίκη με ανατροπή για την Γιουβέντους (3-1)

Η Γιουβέντους μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν η Λάτσιο προηγήθηκε με 1-0 στο 14’ με γκολ του Κορέα, αλλά στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, πέτυχε τρία γκολ με τους Ραμπιό (39’) και Μοράτα (57’, 60’) και έφερε τα πάνω – κάτω, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 για την 25η αγωνιστική της Serie A.