Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διανύει μια αρκετά… μέτρια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς στη Euroleague βρίσκεται στη 13η θέση με ρεκορ 12-17, ενώ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ είναι πρώτη.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΝΕΑ» στην οποία μίλησε για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, για την αποθέωση στο πρόσωπό του και για την κατάσταση με τον κοροναϊό στο Ισραήλ.

Δείτε τη συνέντευξη του Έλληνα τεχνικού:

Όταν επέστρεψαν οι φίλαθλοι στα γήπεδα γνώρισες την αποθέωση. Πώς ήταν αυτό το συναίσθημα;

«Είναι απίστευτα συγκινητικό το πώς με αντιμετωπίζουν από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Απλά αυτό ήταν ξεχωριστό γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι με κόσμο μετά από καιρό».

Η κατάσταση με τον κοροναϊό στο Ισραήλ πως είναι; Με τον κόσμο στα γήπεδα τι γίνεται;

«Αρχικά στα γήπεδα έμπαιναν μέχρι 300 άτομα, έγινε 1.000 και τώρα την άλλη εβδομάδα πάμε στις 3.000 για γήπεδο 10.000 θέσεων και 5.000 στα ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου. Όλοι όμως οι θεατές είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι.

Το μυστικό είναι ότι μόλις ανακαλύφθηκαν τα πρώτα κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού, αμέσως έκλεισαν και με αυστηρά μέτρα τα σύνορα της χώρας. Ακόμα και εμείς για να ταξιδέψουμε θέλαμε ειδική άδεια και επιτρεπόταν μόνο με πτήση τσάρτερ».

πηγή:to10.gr