Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έως το καλοκαίρι του 2022 παρέμεινε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος «μαέστρος» των πρωταθλητών Ελλάδος επέκτεινε για ακόμη έναν χρόνο το συμβόλαιό του και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και υπερήφανος που συνεχίζω την περιπέτειά μου με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη τιμή που θα συνεχίσω να εκπληρώνω τους στόχους του» Οι στόχοι του Ολυμπιακού δεν αλλάζουν και ο Βαλμπουενά υπόσχεται να τα δώσει όλα για την… ερυθρόλευκη οικογένειά του.

«Ο Ολυμπιακός είναι περισσότερο από ένας σύλλογος. Οι φιλοδοξίες μας δεν έχουν όρια. Μπορείτε να υπολογίζεται στην αφοσίωσή μου: Πάντα θα τα δίνω όλα στο γήπεδο, για να υπερασπιστώ τις αξίες μας.»

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισαν να διατηρήσουν στο δυναμικό του συλλόγου μια από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα και μια ηγετική μορφή με σπουδαία προσφορά στην κυριαρχία του Ολυμπιακού την τελευταία 2ετία Η συνολική παρουσία του Βαλμπουενά με τα ερυθρόλευκα… εντυπωσιακή: Σε σύνολο 70 αγώνων αυτή τη 2ετία έχει πετύχει 11 γκολ και έχει μοιράσει 31 ασίστ!

Δείτε το σχετικό βίντεο: