Σε παράταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Τσέλσι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, για την 32η αγωνιστική της Premier League. Οι Μπλε, χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησαν με 4-1 στο «Σέλχαρστ Παρκ» και ανέβηκαν στην 4η θέση με 54 πόντους. Οι Λονδρέζοι επέστρεψαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο και βρίσκονται στο +2 από την 5η Λίβερπουλ.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Κάι Χάβερτς. Ο Γερμανός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουαΐτα και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα η Τσέλσι σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με τον Πούλισιτς. Ο Χάβερτς έκανε το γύρισμα από αριστερά στον Πούλισικ και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκουαΐτα για το 2-0.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι Μπλε έκαναν το 3-0 με γκολ του Ζούμα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάουντ, ο Ζουμά πήρε την κεφαλιά και σφράγισε τη νίκη της Τσέλσι. Στο 63’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 με κεφαλιά του Μπεντεκέ, μετά από σέντρα του Σλουπ, με τον Πούλισικ στο 73’ να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κέιχιλ, Γουόρντ, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ, Μιλιβόγιεβιτς, Ρίντεβαλντ (59’ Σλουπ), Μπεντεκέ, Αγιού (75’ Τάουνσεντ), Ζαχά, Εζέ (59’ ΜακΚάρθι)

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Τσίλγουελ, Κόβατσιτς (83’ Ζιγές), Ζορζίνιο, Μάουντ, Πούλισικ, Χάβερτς, Χάντσον Οντόι (75’ Τζέιμς)

Δείτε εδώ τα highlights της αναμέτρησης:


πηγή:to10.gr