Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού για όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τα μέλη των ομάδων που θα παρευρεθούν στα γήπεδα της Αργεντινής και της Κολομβίας για το ερχόμενο Copa America.

Η Conmebol φέρεται να έχει ήδη προμηθευτεί 50.000 εμβόλια κατά του κοροναϊού, τα οποία θα τα δώσει σε όλα τα μέλη των ομάδων. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή έχει προμηθευτεί το κινέζικο εμβόλιο της «Sinovac» το οποίο προφανώς θα κάνει και ο Λιονέλ Μέσι.

Το συγκεκριμένο εμβόλιο ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμη την έγκριση της Αργεντινής και για αυτό η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να στείλει από μία δόση σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμοι για το ερχόμενο Copa America, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να περιμένει φυσικά και το δικό του εμβόλιο…

Αυτό δίνει στους παίκτες μας και σε όλες τις ομάδες ένα ακόμη εργαλείο, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι μια ομάδα δεν αποτελείται μόνο από παίκτες. Ολοι θα έχουν την επιλογή να εμβολιαστούν», δήλωσε ο πρόεδρος της Conmebol, Aλεχάντρρο Ντομίνγκες.

πηγή:to10.gr