Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ATP παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος to10.gr, ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος αυτή την εβδομάδα θα λάβει μέρος στο χωμάτινο τουρνουά που πραγματοποιείται στη Ρώμη, τόνισε ότι θέλει να βελτιώσει τα αδύνατα σημεία του και να γίνει ένας ολοκληρωμένος τενίστας.

«Παλεύω για να βελτιωθώ κάθε εβδομάδα. Θέλω να βελτιωθώ σε όλες τις επιφάνειες. Στην Μαδρίτη δεν ήμουν τόσο καλός, αλλά μέχρι τώρα τα αποτελέσματά μου είναι θετικά. Είμαι σταθερός στην απόδοσή μου, κάτι που βοηθά να βρίσκομαι στην θέση που είμαι αυτή την περίοδο. Θέλω να συνεχίσω να παίζω με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ματς και να έχω ακόμη καλύτερη απόδοση στο μέλλον.

Περιμένω πως και πως τους αγώνες στο γρασίδι. Αλλά και στην σκληρή επιφάνεια μετά τον Αύγουστο. Θέλω να γίνω ένας ολοκληρωμένος παίκτης και αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία μου. Να ξέρει δηλαδή ότι είμαι το ίδιο καλός σε όλες τις επιφάνειες. Από κάθε κατάσταση μπορείς να πάρεις θα θετικά και τα αρνητικά. Άσχετα από το αν θα είναι από τον πρώτο γύρο ή αν θα είναι αφού έχεις κερδίσει ένα τουρνουά. Πάντα την επόμενη εβδομάδα θα έχεις βρει κάτι να βελτιωθείς.

Δεν ήταν να γίνει στη Μαδρίτη. Βρήκα όμως την ευκαιρία να προετοιμαστώ κατάλληλα για το τουρνουά της Ρώμης», ανέφερε χαρακτηριστικά.