Επι τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του μπασκετικού Ολυμπιακού, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να στοχεύει σε παίκτες που έχουν την ποιότητα για να κάνουν τη διαφορά.

Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει χωρίς αμφιβολία ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο 25χρονος γκαρντ, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ήταν από την αρχή ο πρώτος στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα για την περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα δεν έμειναν στα λόγια, αλλά πλησίασαν την πλευρά του 25χρονου γκαρντ και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον διεθνή άσο. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει δώσει τα χέρια με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές.

Αυτό θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ντόρσεϊ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Ο 25χρονος έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα του Σφαιρόπουλου και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά πάνω του στην προσπάθεια που κάνει η Μακάμπι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ιστότοπος to10.gr σας είχε ενημερώσει από τα μέσα Μαρτίου για την απόφαση του «ερυθρόλευκου» προπονητή να κινηθούν οι Πειραιώτες για την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ. Μετά το αίσιο τέλος στο σίριαλ της απόκτησης του Ντόρσεϊ, ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θα επικεντρωθούν στην γραμμή των ψηλών, με τον Λαντέιλ να είναι ο πρώτος στόχος.

Ο Αυστραλός αναζητεί ομάδα στο NBA, όπως έχουμε επισημάνει, πλην όμως έχει στα χέρια του την πρόταση του Ολυμπιακού και είναι μία απ’ αυτές που εξετάζει αν τελικά πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα.

Mέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Λαντέιλ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Μπαρτζώκα, οι Eρυθρόλευκοι ναι μεν θα… δουλεύουν άλλες περιπτώσεις, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει κάποια απ’ αυτές τις περιπτώσεις μέχρι να τελεσιδικήσει του Αυστραλού.