H αγωνιστική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι επαναφέρεται στο προσκήνιο. Το συμβόλαιο του Αργεντίνου σούπερ σταρ ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα το ένα διαδέχεται το άλλο, όπως αναφέρει ο ιστότοπος to10.gr

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Parisien», ο 34άχρονος θρύλος των Μπλαουγκράνα έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Μπαρστελόνα παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει ο σύλλογος και είναι έτοιμος να βάλει την υπογράφη σε νέο συμβόλαιο χρονικής διάρκειας δύο ετών, με μειωμένες οικονομικές απολαβές.

Ωστόσο, ο Μέσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα δέχεται πιέσεις από την οικογένεια του και ιδίως τον πατέρα του μάνατζερ του, Χόρχε Μέσι, να εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι και να μετακομίσει στην Γαλλία και στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Μαουρίσο Ποκετίνο δεδομένα να μπορεί να προσφέρει πολύ καλύτερο συμβόλαιο από την Μπαρτσελόνα. Και όλα αυτά, την ώρα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ανπομονεί για την νέα συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στην αργεντίνικη «OLE», στην οποία ενδέχεται να αποκαλύψει την απόφαση για το μέλλον του.