Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ την Τετάρτη (26/5) στο Γκντάνσκ στον τελικό του Europa League, με τους «κόκκινους διαβόλους» να θέλουν να κατακτήσουν ξανά το τρόπαιο μετά το 2017.

Στις τελευταίες του δηλώσεις πριν τον μεγάλο τελικό, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε πως είναι χαρούμενος με την χρονιά που έχουν κάνει οι παίκτες του και φάνηκε αποφασισμένος για τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής στη Γιουνάιτεντ.

«Αυτή είναι μια ομάδα που ξαναχτίσαμε τα τελευταία χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η αρχή για κάτι μεγαλύτερο», δήλωσε αρχικά ο Νορβηγός, συμπληρώνοντας: «Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι χαρούμενοι για το ότι φτάσαμε στον τελικό και ξέρουν να διαχειριστούν την πίεση. Είναι έτοιμοι. Δεν θα είχαν υπογράψει εδώ αν δεν ήταν κορυφαίοι παίκτες. Αυτές οι νύχτες είναι που μας αρέσουν και πιστεύω ότι είναι το σκαλοπάτι για ένα λαμπρό μέλλον.
Εργαζόμαστε μαζί για ενάμιση χρόνο μαζί. Το επόμενο βήμα για αυτούς είναι να απολαύσουν ένα παιχνίδι σαν αυτό και ακόμη καλύτερα να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Ξέρω ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο ανάμεσα στους παίκτες».