Πρωταθλήτρια για όγδοη συνεχόμενη φορά είναι η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη νίκησαν το απόγευμα 7-4 τη Βουλιαγμένη, ολοκληρώνοντας τη σειρά των τελικών με τρεις συνεχόμενες νίκες.

Τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φτάνουν στο ιστορικό τρεμπλ, έχοντας κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα Ευρώπης και το Κύπελλο.

Στιγμές χαράς στο κολυμβητήριο του Πειραιά με τον Ολυμπιακό να είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Βουλιαγμένη και να το αποδεικνύει νικώντας με 7-4. Με 3-0 στις νίκες οι ερυθρόλευκες έφτασαν στην κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος! Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος της Βαγγέλης Μαρινάκης. «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος και του πρώτου Θρυλικού τρεμπλ! Συνεχίζουμε δυνατά!», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα ο Ολυμπιακός γίνεται η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Α1 γυναικών στο πόλο με 12, ξεπερνώντας τη Βουλιαγμένη που έχει 11.