Η σεζόν στη Serie A ολοκληρώθηκε, με την Ίντερ να παίρνει το 19 πρωτάθλημα στην ιστορία της και το πρώτο μετά από 11 χρόνια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη φετινή πορεία των «νερατζούρι» ήταν αδιαμφισβήτητα ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος φορ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και «σήκωσε στις πλάτες του» την Ίντερ μετρώντας 24 γκολ και 10 ασίστ.

Κορυφαίος επιθετικός στο ιταλικό πρωτάθλημα αναδείχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά από 9 διαδοχικές κατακτήσεις πρωταθλημάτων, η Γιουβέντους έχασε φέτος τον τίτλο από την Ίντερ, ωστόσο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κατάφερε να πάρει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Serie A έχοντας πετύχει 29 γκολ.

Καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν αναδείχθηκε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα της Μίλαν, ο Κριστιάν Ρομέρο της Αταλάντα πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, ενώ ο Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ αναδείχθηκε καλύτερος μέσος.

Τέλος, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα πήρε το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη του πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 21 γκολ.