Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση, που αποτυπώνει την επιθυμία της να επαναφέρει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου στην κορυφή, προχώρησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα της την επόμενη σεζόν, με τους Πειραιώτες να διατηρούν στο ρόστερ τους μια από τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες: Την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.

Η 26χρονη γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα, έχοντας ως στόχο την επαναφορά της ομάδας στην κορυφή. Μια πολύ σπουδαία κίνηση από τους Πειραιώτες, που κρατούν στην ομάδα τους την Σταμολάμπρου για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 26χρονη ήταν η καλύτερη παίκτρια του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1, ενώ για την απόκτησή της είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός.

Η Σταμολάμπρου θα υπογράψει το νέο της συμβόλαιο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της με την Εθνική ομάδα, με τον Ολυμπιακό να κρατάει στα ερυθρόλευκα μια πολύ ποιοτική παίκτρια, που θα τον βοηθήσει στην προσπάθειά του να κατακτήσει το νταμπλ στην επόμενη σεζόν.