Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένας από τους κορυφαίους µπαλαντέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας πετύχει πολύ σπουδαία πράγµατα µε τη φανέλα του Ολυµπιακού. Ταλαντούχος και θεαµατικός σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χαµηλών τόνων και ήρεµος στα προσωπικά του, αλλά και εκεί µε στόχους που σιγά-σιγά τους εκπληρώνει και δηλώνει «διπλά ευτυχισµένος» γι’ αυτό. Μαζί µε τη γυναίκα της ζωής του, Ιωάννα Καταραχιά, διανύουν την πιο ωραία περίοδο της ζωής τους περιµένοντας να γίνουν γονείς και να δηµιουργήσουν µια ωραία οικογένεια. Γι’ αυτές τις όµορφες… φάσεις της ζωής του ο διεθνής µεσοεπιθετικός µίλησε αποκλειστικά στο «S». «Ο θρησκευτικός γάµος θα γίνει, πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι», ανέφερε ο άσος του Θρύλου, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για τον διάδοχο που περιµένει:

«Περιµένουµε αγοράκι και είµαι πάρα πολύ ευτυχισµένος. Θα τον ονοµάσουµε Σπύρο - έτσι λένε τον πατέρα µου. Θα τον βαπτίσουµε πριν από τον γάµο µας», ενώ διευκρίνισε τι θα γίνει µε τα Μυστήρια.

Θα τον ονομάσουμε Σπύρο - Έτσι λένε τον πατέρα μου, θα τον βαπτίσουμε πριν τον γάμο μας
«Κάναµε πολιτικό γάµο πριν 20 µέρες στην Καλαµπάκα, καθώς κατάγοµαι από εκεί. Ο θρησκευτικός γάµος θα γίνει το καλοκαίρι µε το καλό, και πάλι στην Καλαµπάκα, µε κουµπάρους έναν καλό µου φίλο, τον Νίκο Κατσαΐτη, και µια φίλη µας, την Αποστολία Νούσια». Ο Ελληνας άσος µίλησε και για την πρόταση γάµου, η οποία είχε και αυτή άρωµα από την ιδιαίτερη πατρίδα του. «Η πρόταση γάµου έγινε στην Καλαµπάκα. Πήγαµε στα Μετέωρα, που είναι πολύ όµορφα, και της την έκανα εκεί», ανέφερε ο Κ. Φορτούνης, ενώ εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να δει την Ιωάννα ως τη γυναίκα που θέλει να είναι µαζί της και να κάνουν οικογένεια. «Είµαστε τρία χρόνια µαζί. Γνωρίσαµε πολύ καλά ο ένας τον άλλο και είδαµε ότι ταιριάζουµε. Αυτό που θαυµάζω σε αυτήν είναι η αποφασιστικότητά της και ακόµα περισσότερο η ειλικρίνειά της», κατέληξε ο άσος του Ολυµπιακού, ο οποίος και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του έχει ταχθεί υπέρ της οικογένειας. Αλλωστε, η όµορφη Ιωάννα, η οποία είναι δασκάλα στο επάγγελµα, τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί πολύ δυναµικά στις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα του ο διεθνής άσος και κυρίως στις δύσκολες περιόδους των τραυµατισµών του.