Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είναι ελεύθερος από τους Μπλουγκράνα και μπορεί για εκείνον το πρώτο μέλημα να είναι οι υποχρεώσεις του με την Αργεντινή στο Copa America αλλά πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την επόμενη ομάδα του Pulga.

Mπορεί στην Μπαρτσελόνα να υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Μέσι θα συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Βαρκελώνης και την επόμενη χρόνια, ωστόσο σύμφωνα με την As η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γαλλική ομάδα έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα και μάνατζερ του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ο οποίος βρίσκεται στην Βαρκελώνη και διαπραγματεύεται το συμβόλαιο του Pulga.

Η Αs παράλληλα αναφέρει ότι η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν βιάζεται για την απάντηση του Μέσι, ενώ παράλληλα έχει κινηθεί πολύ έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας αποκτήσει ήδη τους Σέρχιο Ράμος, Ασράφ Χακιμί, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ.