Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασε, το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο μεγάλος πρωταθλητής του NBA.

Ο MVP των τελικών και ο αδελφός του «πάτησαν» στη χώρα, ώστε να κάνουν τις διακοπές τους έπειτα από μια πολύ μεγάλη σεζόν, η οποία εντέλει άξιζε, όπως αποδείχθηκε.





Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα χθες το βράδυ μαζί με την οικογένειά του.

Το ταξίδι του αναμένεται να είναι ολιγοήμερο καθώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η σύζυγός του που είναι έγκυος αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ο Έλληνας σταρ του NBA έχει εκφράσει την πρόθεσή του να επισκεφτεί τη γειτονιά όπου μεγάλωσε στα Σεπόλια.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκαν περίπου 200 άτομα για να υποδεχθούν τους Αντετοκούνμπο, με τους περισσότερους να είναι φίλοι της οικογένειας, αλλά και παλιοί συμμαθητές τους.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο προχώρησαν σε δηλώσεις, ενώ μάλιστα αποκάλυψαν πως σκοπεύουν να πάνε το τρόπαιο του NBA στις γειτονιές όπου… μεγάλωσαν.



Ζούμε το όνειρό μας – Θα πάμε το κύπελλο σε Σεπόλια και Ζωγράφου

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που εχουμε παει ΝΒΑ και ζούμε το ονειρο μας. Είμαστε χαρούμενοι που ειμαστε πίσω και βλέπουμε τους φίλους μας. Χαρούμενοι που φέραμε και το κύπελλο μαζι. Επρεπε να περασουμε μεγάλη διαδικασια. Ειμαι παρα πολύ χαρούμενος γιατι είναι ενα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν ξερω για πόσες μερες θα βρίκσκεται εδω αλλα θα το πάμε στα μέρη που μεγαλώσαμε, Σεπόλια και Ζωγράφου. Τώρα που το είδαμε πάλι, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γινει. Είναι τρομερό. Με σκληρή δουλειά από τους δυο μας και την ομαδα. Και φυσικα που όλοι μας στηριζαν από την Ελλάδα», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είναι απίστευτο όταν είσαι μικρό παιδί και βλέπεις στο YouTube παιχνίδια και τώρα καταλαβαίνεις πως αυτά που έβλεπες έχουν γίνει πραγματικότητα», είπε από την πλευρά του ο Θανάσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως δεν υπήρχε καλύτερο συναίσθημα στη ζωή του από όταν έγινε πατέρας, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο σκληρή δουλειά έκανε για να φτάσει έως εκεί.

Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε σκληρά ως οικογένεια

«Δεν ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι και κανείς δεν ξέρει. Αλλά τίποτα δεν θα είχε έρθει, ούτε τα συμβόλαια ούτε τα τρόπαια, αν δεν δουλεύαμε σκληρά. Αύριο θα σηκωθώ να πάω στο γήπεδο να κάνω προπόνηση. Αυτοί είμαστε και η νοοτροπία μας δεν αλλάζει».