Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ, καθώς ο Βραζιλιάνος βγήκε από την εντατική και αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στο παχύ έντερο.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, με τον μάνατζερ του 80χρονου πλέον Πελέ να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και σύντομα ο Λατινοαμερικάνος θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νοσοκομείο Albert Einstein, που βρίσκεται στο Σάο Πάολο και στο οποίο νοσηλεύεται ο «Βασιλιάς», στο ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδώσει την περασμένη Παρασκευή για την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου, είχε αναφέρει ότι ο Πελέ είχε εξαιρετική επαφή με το περιβάλλον, ενώ τα ζωτικά του όργανα ήταν «φυσιολογικά».

Το ιατρικό ανακοινωθέν ακολούθησε η δήλωση του «Βασιλιά» στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «κάθε μέρα αισθάνομαι λίγο καλύτερα», με τα λόγια του Βραζιλιάνου να σκορπούν αισιοδοξία και χαμόγελα στους θαυμαστές του Λατινοαμερικάνου.